Tot ziens ...

Na 13 jaar met blijdschap u te hebben ontvangen in onze B&B, hebben we besloten om nieuwe avonturen tegemoet te gaan. 
Het was een waar genoegen om u te ontmoeten, om met u samen te lachen, om uw vrienden en uw familie in Brussel te zien, om u de verborgen plekjes van Brussel te laten ontdekken.
We hopen u weer in België, of elders, te zien ... we bereiden nieuwe projecten voor ...
Als u meer wilt weten, stuur ons dan een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Cyril) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Delphine).
We houden graag contact.

Veel succes, en tot ziens !!

 

 


U bent welkom bij ons thuis, een typisch Brussels huis uit de vroege twintigste eeuw, gelegen op 5 minuten loopafstand van het Zuid Station.

Wij presenteren 2 suites met als thema’s “Art Deco” en “Star”. Daarnaast zijn er nog 2 kamers ingericht op de thema's “Comic Strip” & “Chocolade”.

Al onze kamers hebben een eigen badkamer met toilet, digitale tv en gratis WiFi.

Het continentaal ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer op de benedenverdieping waar u kan smullen van de Belgische chocoladepasta, jam en Belgisch gebak.

Voor het comfort van al onze bezoekers is het een niet-rokers huis, en hoewel we van dieren houden, kunnen we uw dier niet ontvangen.

Er is geen lift in het huis en het plezier om onder de “blote hemel” te slapen verdient zich een beetje ;-)

We zijn in 2019 erkend als een fietsvriendelijke accommodatie door Visit.Brussels

Onze accommodatie is ook officieel geaccrediteerd en geregistreerd door de Openbare Dienst Brussel.

Vanaf januari 2020 is Brussel een "zone met lage emissies", vergeet niet uw auto te registreren (kijk op onze linkspagina)

Van harte welkom !