Art Deco

Op de eerste verdieping is de Art Deco-suite geïnspireerd op de eponymous stijl die erg populair was in de jaren 20. De meubels en voorwerpen die u hier vindt, zijn vintage en zijn in België en Frankrijk gevonden. De originele vloer en de geselecteerde kleuren maken van deze suite een warme en aangename ruimte.

De suite beschikt over een woonkamer (de slaapbank kan gebruikt worden als extra bed 140x190), een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed (160cm) die in twee eenpersoonsbedden (80x200) gedeeld kan worden, en een badkamer met aparte douche en toilet.

Max bezetting: 3 personen

Star

Op het 2de verdiep, vind men de suite Star die een eigen leefruimte heeft waar de bedcanape kan omgevormd worden tot twee extra éénpersoonsbedden (190 x 190 cm), een slaapkamer met een dubbelbed (160 x 200 cm). De private badkamer bevat een douche, een bad en een apart toilet. Een baby-bed kan op aanvraag geplaatst worden.

Omdat het thema Hollywood van de Jaren 50 is, zijn de meeste meubelen en decoratie zoals de zwart-witte films uit die tijd: zwart en wit. Ze zijn niet speciaal van een specifieke periode of stijl maar geven een theatraal cachet aan deze suite en geven u het gevoel van een star te zijn...

Max bezetting : 4 personen

Comic

Op de derde verdieping is de Comic Strip: de kleinste maar ook de meest sprankelende kamer met zijn gedurfde kleuren. Het bevindt zich aan de achterkant van het huis waar u de nodige rust vindt om u onder te dompelen in de authentieke collectie strips. U heeft vanuit deze kamer een prachtig zicht op het belfort van de Grote Markt van Brussel !

Max. bezetting: 2 personen

Chocolade

De “Chocolade” kamer dankt zijn naam aan alle schakeringen van chocolade kleur: van de zachtheid van wit tot warm donker. Vanuit de dakramen zal de sterrenhemel uw dromen vergezellen.

De slaapkamer biedt een mooie ruimte met een tweepersoonsbed, een aparte badkamer met douche, bad en toilet. De mezzanine met tatami nodigt u uit tot ontspanning of om te genieten van het uitzicht over de daken, dat tot het centrum van Brussel reikt. Een extra bed (futon) kan op aanvraag worden geplaatst.

Max bezetting: 3 personen