Wegbeschrijving

We zijn gelegen op 5 minuten wandelafstand van het Zuid station in een multiculturele buurt. 

108, rue de l'Instruction
B-1070 Brussels
 

Afdrukken

 

1. Vanuit het Zuid station (Eurostar, Thalys, ...)

Neem de uitgang “Rue de France”. Buiten het station ziet u de Thalys Lounge op de hoek van de “Place Horta” en de “Rue de l’Instruction”. Ga rechtdoor en na 200m (2 straten over steken) bent u aan dezelfde kant dan het nr 108.

2. Vanuit de luchthaven van Brussel Zaventem

Het treinstation bevindt zich onder de luchthaven van Zaventem. Een ticket kost ongeveer 8,90 €. Het traject om tot in Brussel te geraken, duurt 30 à 40 minuten. Wanneer u in het Zuid station aankomt, volgt u bovenstaande wegbeschrijving. 

3. Vanuit de luchthaven Brussel Charleroi (Ryanair company)

U neemt de speciale bus naar Brussel die u vóór de luchthaven vindt. Een ticket kost ongeveer 18 € en de reis duurt ongeveer 45 minuten afhankelijk van het verkeer. De bus stopt aan het Zuid station in Brussel in “Rue de France”. Vandaaruit volgt u bovenstaande wegbeschrijving.

4. Met de wagen

Wanneer u op de Brusselse ring rijdt, neemt u de afrit 17 (Brussel centrum/Anderlecht) en volgt u “Centrum”.
U rijdt op de “Boulevard Industriel” die op de “Rue des 2 gares” uitmondt. Op het einde van de “Rue des 2 gares”, neemt u links “Rue des vétérinaires”.
Een 100-tal meters verder, neemt u rechts “Rue Georges Moreau” (kruidenierszaak op de hoek van beide straten).
U neemt dan de 3de rechts “Rue de l’Instruction”. Het nummer 108 is 100 meter verder aan uw linkerkant (een dubbele blauwe deur)