Wegbeschrijving

We zijn gelegen op 5 minuten wandelafstand van het Zuid station in een multiculturele buurt. 

108, rue de l'Instruction
B-1070 Brussels
 

Afdrukken

 

1. Vanuit het Zuid station (Eurostar, Thalys, ...)

Neem de uitgang “Rue de France”. Buiten het station ziet u de Thalys Lounge op de hoek van de “Place Horta” en de “Rue de l’Instruction”. Ga rechtdoor en na 200m (2 straten over steken) bent u aan dezelfde kant dan het nr 108.

2. Vanuit de luchthaven van Brussel Zaventem

Het treinstation bevindt zich onder de luchthaven van Zaventem. Een ticket kost ongeveer 9 €. Het traject om tot in Brussel te geraken, duurt 30 à 40 minuten. Wanneer u in het Zuid station aankomt, volgt u bovenstaande wegbeschrijving. 

3. Vanuit de luchthaven Brussel Charleroi (Ryanair company)

U neemt de speciale bus naar Brussel die u vóór de luchthaven vindt. Een ticket kost ongeveer 18 € en de reis duurt ongeveer 45 minuten afhankelijk van het verkeer. De bus stopt aan het Zuid station in Brussel in “Rue de France”. Vandaaruit volgt u bovenstaande wegbeschrijving.

4. Met de wagen

Wanneer u op de Brusselse ring rijdt, neemt u de afrit 17 (Brussel centrum/Anderlecht) en volgt u “Centrum”.
U rijdt op de “Boulevard Industriel” die op de “Rue des 2 gares” uitmondt. Op het einde van de “Rue des 2 gares”, neemt u links “Rue des vétérinaires”.
Een 100-tal meters verder, neemt u rechts “Rue Georges Moreau” (kruidenierszaak op de hoek van beide straten).
U neemt dan de 3de rechts “Rue de l’Instruction”. Het nummer 108 is 100 meter verder aan uw linkerkant (een dubbele blauwe deur)

NIEUW - Vanaf januari 2020 is Brussel een Zone met Lage Emissie, vergeet niet uw auto te registreren (kijk op onze linkspagina)

De voertuigen met een buitenlandse nummerplaat moeten geregistreerd zijn vooraleer ze het Brussels grondgebied binnenkomen (te vermelden informatie: soort van voertuig, Euronorm en brandstof).

  • De registratie is kosteloos.
  • De registratie moet plaatsvinden via de officiële website Lez.brussels
  • Elk niet-geregistreerd voertuig kan een boete van 150 euro krijgen.
  • Momenteel is de registratie van een voertuig voor toegang tot de stad Antwerpen niet geldig in Brussel. Er is dus een afzonderlijke registratie nodig.

5. Parkeren
U kunt parkeren in de straten van de wijken, in de ondergrondse parkeergarage van het Zuidstation, in de Parking Indigo of zelfs via het recent geopende MyFlexiPark. Deze opties zijn verschuldigd en kunnen niet vooraf worden gereserveerd.